Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
SP4900 EPSON C11CA88001A0 EPSON Stylus PRO 4900

EPSON Stylus PRO 4900

-+
22 937,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Produktinfo
Teknisk info
Support
Med 98 % PANTONE®*-dekning gir denne 17-tommers skriveren strålende automatisk fargestyring med mulighet for eksternt prøvetrykk.
 
Denne kompakte 17-tommers produksjonsskriveren setter nye standarder innen fargepresisjon for førtrykk, emballasje, design, kommersiell fotografi og kunstreproduksjon. Epson Stylus Pro 4900 kan skilte med enestående fargekonsekvens og nøyaktig fargetilpasning, og gjengir 98 % av alle PANTONE*-farger. Det høye automatiseringsnivået og den robuste mekanismen gjør denne skriveren til en svært produktiv skriver for et hvilket som helst miljø der det lages prøvetrykk, et hvilket som helst kontor- eller studiomiljø.
 
Ekstra stort fargespillerom: Lag enkelt konsekvente, nøyaktige prøvetrykk eller eksepsjonelle fotografier og kunstbilder takket være et av de største fargespillerommene på markedet. Epsons 11-fargers UltraChrome HDR-blekk og avanserte TFP-skrivehode gir en profesjonell finish hver gang, og er identiske med blekkene og teknologien som brukes i Epsons storformatsskrivere i opp til 44-tommer.
 
Nøyaktige prøvetrykk: Lag eksterne prøvetrykk av høy kvalitet med Epson Stylus Pro 4900s automatiske fargesertifisering og -kalibrering. Det innebygde tilleggsutstyret SpectroProofer sikrer konsekvent, gjentagbar fargenøyaktighet når man bruker ulike medier ved å hurtig måle fargeprøver og -diagrammer når man oppretter ICC-profiler og resultater av utskriftsverifisering.
 
Øk produktiviteten: Arbeid raskere med en produksjonshastighet på 30 m2 i timen og minimale vedlikeholdsbehov. Skriveren har frontmatet papirkassett med høy kapasitet som gjør det enkelt å legge inn papir, og automatisk papirskifte gjør at ingen tid går tapt på å bytte mellom enkeltark og rullpapir. Skriveren kan også bytte automatisk mellom foto- og matt svart blekk, med begge deler installert så man unngår å stoppe utskriftsprosessen. Alle blekkene leveres i blekkpatroner med høy kapasitet for å gi færre bytter og mer verdi for pengene.
 
Enestående fleksibilitet: Skriv ut på en rekke opptil 1,5 mm tykke medier, inkludert tykk, matt foto- eller presentasjonskartong, lerret og kunstpapir. Velg mellom en rekke papirbaner – kassett, manuell topp- og frontmater eller rull.
 
Energieffektiv: ENERGY STAR-kvalifisert strømeffektivitet hjelper deg å redusere strømregningene og innvirkningen på miljøet.